Mobiclaim is opgericht door twee ondernemers, Pieter Brouwer en Jochem van Dalfsen, die al acht jaar samen ondernemen en tevens oprichter zijn van Slimleren.nl, een innovatief leerplatform dat is uitgeroepen tot Beste Educatie Website van 2019.

Voor Mobiclaim werken zij nauw samen met het gerenommeerde advocatenkantoor Wijn & Stael uit Utrecht. Wijn en Stael heeft ruime ervaring met groepsacties (‘class actions’) voor grote groepen gedupeerden tegen financiële instellingen, beursfondsen en toezichthouders. Datzelfde geldt voor het treffen van collectieve schikkingen (onder meer op grond van de Wet collectieve afwikkeling massaschade).

Wij werken uitsluitend no-cure-no-pay. Dat betekent dat je vooraf niets betaalt. Je draagt alleen een fee af indien het ons lukt om een bedrag voor jou terug te krijgen van jouw telecomprovider.